Съпругата на Бойко Рашков катастрофира в София

0
Инцидентът е станал на кръстовището на бул. „Г. М. Димитров“ и ул. „Драган Цанков“
Инцидентът е станал на кръстовището на бул. „Г. М. Димитров“ и ул. „Драган Цанков“

Съпругата на вътрешния министър в оставка Бойко Рашков е катастрофирала при метростанция "Г. М. Димитров" днес

От МВР уточниха, че катастрофата е причинена от автомобил със смолянска регистрация, който от крайната дясна лента на булевард "Г.М.Димитров", вместо да завие надясно към телевизионната кула, е продължил направо и така е пресякъл бул. "Драган Цанков" на червен светофар, заради което е настъпил и пътният инцидент, предаде БНТ.

Самият Бойко Рашков е пристигнал на мястото на инцидента.

Зрител на "По света и у нас" са изпратили снимки от катастрофата:

По-късно от МВР излязоха с официална позиция за инцидента. Към 13:15 часа в полицията е получен сигнал за пътен инцидент на кръстовището на столичните булеварди „Драган Цанков“ и „Г. М. Димитров“, където са се ударили два леки автомобила – единият със софийска, вторият – със смолянска регистрация. При инцидента няма пострадали. Нанесени са материални щети по двете леки коли, няма щети по околната инфраструктура. Пробите за алкохол и наркотици на водачите са отрицателни, съобщиха пт ведомството.

По първоначални данни от водача на втория автомобил, той е навлязъл в кръстовището направо при червен светофар, докато зелена е била светлината в секцията за на дясно.

На мястото е извършен оглед. Движението не е затруднено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари