Съобщиха за пореден смъртен случай в Катар

0
Загиналият е бил охранител от Кения
Загиналият е бил охранител от Кения Снимка: БГНЕС

Загиналият е бил охранител от Кения

Пореден смъртен случай на работник в Катар - 24-годишен мъж от Кения е загинал на стадион Лусаил, където в неделя ще се играе финалът на Световното първенство по футбол. Съобщава се, че той е охранител, който е паднал от високо докато е бил на смяна, предава БНТ.

Инцидентът е станал в събота, а късно тази нощ мъжът е издъхнал в болница. Организаторите от ФИФА са започнали разследване на обстоятелствата, довели до фаталния инцидент. Близките на мъжа са уведомени и ще получат парична компенсация, се казва още в съобщение до медиите.

Само преди седмица при неизяснени все още обстоятелства загина работник от Филипините. Докато отразяват Мондиала, в Катар загубиха живота си и трима журналисти - от британската ITV, от CNN и катарски фоторепортер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари