Самолет с украински военнопленници се разби в Русия

0
Машината е Ил-76 на руските въздушнокосмическите сили
Машината е Ил-76 на руските въздушнокосмическите сили

Машината е Ил-76 на руските въздушнокосмическите сили

Самолет Ил-76 на въздушнокосмическите сили на Руската федерация се разби в Белгородска област.

Това съобщи ТАСС, цитирайки руското Министерство на отбраната. Инцидентът е станал в сряда около 11 ч. московско време при изпълнение на планов полет, се казва в съобщението, предаде БТА.

В самолета е имало 65 украински военнопленници, които са били транспортирани за размяна, 6 души екипаж и 3 лица, придружаващи военнопленниците, пояснява руското МО. Към мястото на катастрофата се е отправила комисия на въздушнокосмическите сили на Русия, за да установи причините за инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    ****************************************************
    Картаполов: Украйна беше предупредена за плана на полета на Ил-76 15 минути преди излитането на самолета. Според ръководителя на комисията по отбрана на руската Държавна дума, ГУР на Украйна е потвърдило получаването на информацията. „Украинската страна беше официално, подчертавам, официално предупредена. 15 минути преди самолетът да влезе в зоната им е предадена пълна информация. Те са я получиха и потвърдиха получаването чрез Главното разузнавателно управление на Въоръжените сили на Украйна. „Всички знаете много добре какво се случи след това“, каза той. ... https://t.me/BehTheGov/91565
  • 0
    12
    Българин
    Мъжът ми ме напусна, затова съм се възпалил толкова много! Ако някой си пада по широки халки, да се свърже с мен!
  • 4
    11
    до 6
    Промит мозък, не знам кой каква пропаганда прави, ама Русия е поискала САЩ и Германия да разследват падането на самолета. Дали ще отидат да разследват? Ти в коя кошара си раснал, в кой катун? Много си тъп, дори не можеш да го прикриеш.
  • 6
    10
    В О Р
    То пазара на Донецк в неделя ще обстрелят. 28 жертви. Баби които продават зеленчуци,майки и деца. То самолет с военнопленни украинци ще свалят. Всичко това за по малко от седмица. Тези са терористи. Не мога да кажа за кого се "сражават". Убиват за удоволствие. Срещу цивилни и хора без оръжие им се получава добре.
  • 4
    9
    22222
    до 6 да ти епм отпадък
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари