Самобръсначки менте заляха пазара

0
На пръв поглед не се вижда разликата с оригинала, но при употреба си проличава веднага
На пръв поглед не се вижда разликата с оригинала, но при употреба си проличава веднага

Ментета на Жилет с гума вместо защитен гел се появиха в магазините "за левче", сигнализираха читатели, предупреди Марица.

На пръв поглед самобръсначките изглеждат наред. Не е така обаче, ако опиташ да ги използваш по предназначение. Оказва се, че зелената лента над ножчетата не е напоена с гел, стипца или други противовъзпалителни и омекотяващи вещества, а е чисто и просто обикновена зелена гума. На всичко отгоре дори не е залепена надеждно и при максимум трето прокарване по кожата увисва или изпада.    

Според баркода самобръсначките са произведени в Сингапур. На опаковката е отпечатана запазената марка на Жилет и е описан модел „Blue II Plus”. Предлагат се на общ картон, от който се къса желаната бройка. Продуктът се търгува между 90 стотинки и 1,20 лева.   

Според оригиналните спецификации на марката на зелената лента би трябвало да има растителни масла и екстракт от алое вера, които да омекотят кожата и да осигурят гладко бръснене. Видимо зелената лента при тях е по-широка за разлика от ментето и по-светла на цвят.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари