Само 20% от французите вярват в победата на Украйна

0
39% от анкетираните посочват, че искат помощта за Украйна да бъде спряна или намалена
39% от анкетираните посочват, че искат помощта за Украйна да бъде спряна или намалена Снимка: Еманюел Макрон / Facebook

39% от анкетираните посочват, че искат помощта за Украйна да бъде спряна или намалена

Според проучване на общественото мнение във Франция, проведено от "Клъстър17" по поръчка на в. "Поан", 39% от анкетираните посочват, че искат помощта за Украйна да бъде спряна или намалена.

20 на сто от респондентите са за незабавно прекратяване на помощта за Киев, други 19% са за постепенното ѝ намаляване.

Едва 24% от анкетираните искат увеличаване на помощта, както настояват украинските власти (14% са за сериозно увеличение, 10% за незначително). Около една четвърт от анкетираните посочват, че биха искали да се поддържа стабилно ниво на финансова и материална подкрепа за Украйна.

Допитването също така показва, че французите все още силно искат Украйна да спечели - 53% от анкетираните са за това в сравнение с 13%, които искат Русия да спечели. Но желанието им не е подкрепено от оптимизъм - 34% от анкетираните вярват, че вероятно победата ще бъде за руската армия, докато само 20% изразяват вяра в победата на армията на Володимир Зеленски. Една трета от анкетираните смятат, че нито една от страните няма да излезе победител от този конфликт (32%).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    6
    До 3
    Укролигофрен, пий си хапчетата по редовно!
  • -6
    5
    Французин ?
    Бабоеб
  • -7
    4
    фена на Путин
    Ало медията, внимавайте какви ги драскате, да не ви дръпнат шалтера, като на БНР ? Украйна е на върха, категорично бие Русия и е най-милата жертва на света, която лошата Русия се опитва да съсипе.
  • 8
    3
    Император Зеленски
    Украйна ако реши за няколко дни може да стигне до Москва, но не им се занимава сега посред зима. Напролет ще е атаката и великата победа на славният и древен Украински народ над измислената Русия. Никога не е имало Русия и руски народ всичко е манипулация от над 1000 години!
  • 0
    2
    до 1
    Няма как да се поддържа една лъжа толкова дълго време, при положение, че отвсякъде фактите крещят противоположното. Има само индивидуални ехо камери като някои събредити и 9gag, където си спамят западна пропаганда и още вярват, че украинците печелят, мислят си ре украинците нищо не са изгубили а руснаците - некадърници - се хвърлят без оръжие в месомелачката, че до момента са умрели няколкостотин милиона руски войници и всичката им техника е стара и не работи, не е като западните извъземни технологии и други глупости. Aко кажеш протиположното, те осмиват, пляскат ти дислайкове и ти затварят устата, може и да ти направят фалшиви репорти за "spam, hate speech, fake news, spreading propaganda, etc." и даже да те баннат. В някои от тези събредити също модераторите са едни от същите, които си пишат тея глупости и си хи харесват сами и няма да чакат репорти, а само като те видят, че пишеш противоположното на лъжите, които те си повтарят, те банват и не му мислят много. Интернета е ташак работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари