Само 20 нови случаи на КОВИД -19 в Русенско

0
Русенска област се нарежда на шесто място по заболеваемост в страната
Русенска област се нарежда на шесто място по заболеваемост в страната Снимка: Dunavmost, архив

Над пет пъти повече оздравели отколкото заразени с Ковид-19 в Русенско за последните 24 часа

 Новите случаи са 20, а излекуваните са 117. Сред заболелите има и две деца, като едно от тях е в предучилищна възраст. През вчерашния ден са починали една жена и един мъж с положителен тест за коронавирус. Активните случаи към момента са 817, като от началото на пандемията диагностицираните с вируса в Русенско станаха 32 433, а преболедувалите 29 588.

Справка в Единния информационен портал показва, че за изминалото денонощие Русенска област се нарежда на шесто място по заболеваемост в страната. Без заразени е единствено област Кюстендил. На болнично лечение в областта се намират 157 души, като 28 от тях са в реанимация. Свободните легла са 209, от които 28 са интензивни.

До момента в региона са извършени 125 359 имунизации, като повторна доза са получили 57 752 души. Бустерна доза са си поставили общо 20 331 русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    И ся к'во? Спряхме трилъра с ПЛАНдемията, 'щото почна екшъна с *войната*? Кое от двете ли е за отвличане на вниманието от хиперинфлацията и масови фалити? А за готвеното споразумение между правителствата на държавите в €С и СЗО – защо мълчите, гниди долни??? Ето, четете какво са ви приготвили: https://www.consilium.europa.eu/bg/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари