Сайтът "Гошо и аз" може да си пише каквото си иска

0
Във връзка с данък „вредни храни“ министърът смята, че не е погребан
Във връзка с данък „вредни храни“ министърът смята, че не е погребан

Здравният министър Петър Москов коментира темата с оттеглянето на подкрепата на Радан Кънев и още няколко депутата от ДСБ за кабинета "Борисов 2" след оставката на Христо Иванов като министър на правосъдието.

По думите му, темата за него е затворена. В студиото на сутрешния блок по Нова телевизия той заяви, че е член на ДСБ. „Реформаторският блок не е сбор от отделни партии, в който всяка една да надделява над другата и затова имам самочувствието че съм част от съществуването на Блока“, напомни той.

Москов заяви, че не смята, че е предател и поясни, че е приятел с Радан Кънев. Той каза, че просто двамата имат някакви различия и напомни, че телевизионното студио не е място да се обсъжда това. Здравният министър коментира и вчерашната пресконференция на Лютви Местан. Той е на мнение, че всичко, което е опозиция се разпада. Разбира се, Петър Москов коментира и няколко здравни въпроса.

Във връзка с данък „вредни храни“ министърът смята, че не е погребан и поясни, че ще бъде внесен следващия месец за обсъждане в Министерски съвет. Москов отново обясни, че целта му не е финансова, а здравна и идеята е да се промени начинът на хранене на българина.

На въпрос дали ще чакаме по два месеца за прием в болници или за направления при специалисти, министърът отговори: „Много хора, много неща пишат“. Той уточни, че Министерство на здравеопазването е настъпило интереси за милиони и посъветва да не се чете сайтът „Гошо и аз“. Москов успокои, че всеки един български гражданин, който си плаща редовно здравните осигуровки, ще може да получава направления независимо дали е в началото на месеца или в края му.

Другата тема, която коментира са картинките с мъртъвци по кутията цигари. Водещият на „Здравей, България“ каза, че това пак е от сайта „Гошо и аз“.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари