"СъГраждани" организира почистване пред паметника на Васил Левски

3
От сдружението осигуряват ръкавици и чували, а русенци могат да подкрепят инициативата утре в 17:00 часа
От сдружението осигуряват ръкавици и чували, а русенци могат да подкрепят инициативата утре в 17:00 часа Снимка: Facebook

От сдружението осигуряват ръкавици и чували, а русенци могат да подкрепят инициативата утре, четвъртък, в 17:00 часа

"Сдружение СъГраждани, в което членувам, организираме почистване на площадчето пред паметника на Васил Левски в Парка на възрожденците в Русе.

Четвъртък, 16 февруари

Начало 17:00 ч

Вземете си метлички и лопатка, за да съберем листата. За постамента на паметника ще е нужна вода, за да го почистим, така че носете поне едно голямо шише. Ще осигурим ръкавици, чували и гъби за почистване, но и вие можете да носите вашите."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    Ха-ха-ха
    ПроStanko, то Prostотията си личи в чии коментари е. А чии "бузки" скоро ще изсвирят ще видим.
  • -4
    10
    Sтанко
    На някои ТЪПИ тролове явно инициативността на Белчев им бърка с боксова ръкавица между задните бузки! Май започвам да му симпатизирам все повече щом така прави!
  • 3
    9
    Памет
    Да припомним на господина инициатор на метлопочистването и на драскчите на минуси, че Васил Иванов Кунчев също е бил учител и учителствал известно време. Хората от селото, където е бил учител и досега помнят добрите му дела. Така че драскайки и плюейки по предния коментар, вие петните паметта на Апостола! Безсрамници!
  • 4
    8
    Гражданин
    Да чуем мнението на този организатор на почистването на паметника на Васил Левски като бивш член на комисията по образование в Парламента, какво му е мнението за снощното интервю на Асен Василев, в което по просташки начин обиди българските учителки, че ходели с дупки по чорапогащите и работещите досега български учители били ненормални. Вие сте коалиционни партньори и явно споделяте едно и също мнение. Всичко, което бълвате, буди отвращение у хората! Това ли ви е промяната?! И не се маскирайте зад разни благотворителни акции и инициативи за почистване на паметници, които общината почиства. Срам сте за българския народ и учителството, което е градило и съхранявало духовността и образованието на българите!!! Пометете с метлите гузната си съвест!!!
  • 7
    7
    Really
    Евтин политически PR, нищо повече не може да се коментира. А изводите за капацитета на инициатора могат да си ги направят гражданите, но не тези които гравитират около въпросния индивид.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари