Съдят жена, внесла баклава с хероин в Софийския затвор

0
Отишла на свиждане на сина си
Отишла на свиждане на сина си Снимка: Прокуратура на Република България

Обвиняемата е на 68 години и е неосъждана

Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски градски съд срещу жена, внесла хероин на сина си в затвора в София, съобщиха от обвинението.

Събраните в хода на разследването доказателства сочат, че на 8 май на бул. “Ген. Н. Столетов“, в помещение за приемане и проверка на багаж за лишените от свобода в Затвора, обвиняемата представила багаж, предназначен за нейния син, който изтърпявал наказание „лишаване от свобода“.

Донесеното от обвиняемата съдържало хранителни продукти и дрехи. По време на проверката тя заявила, че носената от нея баклава си е за нея и няма да я предава.

Между корите на баклавата била открита хартиена свивка, съдържаща хероин, с нето тегло 3,03 гр, процентно съдържание на диацетилморфин 44 %, на стойност 272,70 лв.

В помещението за приемане и проверка на багаж за лишените от свобода бил извършен оглед на местопроизшествие от органите на реда, при което наркотичното вещество било иззето.

При физикохимичната експертиза е установено като хероин. Обвиняемата е на 68 години и е неосъждана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари