Съдия от делото "Октопод" е загинала при катастрофа на АМ "Тракия"

0
Три дни след катастрофата самоличността ѝ още не е установена, тялото е изгоряло до неузнаваемост, чака се ДНК експертиза, обявиха от МВР
Три дни след катастрофата самоличността ѝ още не е установена, тялото е изгоряло до неузнаваемост, чака се ДНК експертиза, обявиха от МВР Снимка: БНТ

Съдия Емилия Петкова от Апелативния специализиран наказателен съд е загинала при тежката катастрофа на магистрала „Тракия” в събота.

На 29 януари говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов обясни, че джип е блъснал лека кола отзад, в резултат на което шофьорката е загинала на място. Двата автомобила са избухнали в пламъци, 36-годишният шофьор на джипа е откаран в болница. Самоличността на починалата не бе установена, тъй като автомобилът ѝ изгоря напълно. Заради катастрофата движението на магистрала "Тракия" в посока София бе спряно за часове.

Самоличността на загиналата Емилия Петкова са потвърдили за NOVA от Апелативния спецсъд. Колегите ѝ са изискали информация от МВР, след като съдията не се явила за две заседания.

ДНК експертизата още не е готова, но от данните за колата полицаите направили извод, че вероятно става дума за нея.

Съдия Емилия Петкова гледаше едни от най-шумните дела през последните години. Сред тях делото "Октопод", както и процесът срещу бившата съдийка Румяна Чаналова, както и делото срещу Емил Милев по прякор Крокодила, припомня Нова телевизия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Н.Ц.В.
    Случайност ? Някой вярва ли ?
  • 6
    3
    Онзи
    Може да е случайност ,но като се знае тази жена с ,какво се е занимавала приживе вероятността да и е било "помогнато " в тази катастрофа не бива да се отхвърля с лека ръка. Спомнете си ,как преди 30 г мафията взриви цял виадукт само и само да убие съдията Фалконе в Сицилия.
  • 6
    2
    русенец
    А може просто Господ да иска да ни каже нещо.
  • 5
    1
    Казанската Афера
    Случайност?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари