Съдийската квота не избра членове за ВСС

0
Съдия е дал протестен вот чрез невалидна бюлетина, на която пишеше - "ВСС е вреден"
Съдия е дал протестен вот чрез невалидна бюлетина, на която пишеше - "ВСС е вреден" Снимка: ВСС

Утре отново ще гласуват

Съдиите не успяха да изберат своите шестима представители в Съдийската колегия на следващия Висш съдебен съвет от първия опит и затова утре отново ще гласуват.

Нито един от 15-те кандидати не успя да събере подкрепата на повече от половината от 1442-мата магистрати, гласували онлайн или с хартиена бюлетина, информира БНР.

При гласуването утре такова изискване няма и за избрани се обявяват получилите най-много гласове. По искане на петима от кандидатите броенето на хартиените бюлетини, което продължи повече от три часа, беше излъчвано онлайн на страницата на Висшия съдебен съвет.

При излъчването се видя, че съдия е дал протестен вот чрез невалидна бюлетина, на която пишеше - "ВСС е вреден".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мунчо
    Само без Дамаскинов
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари