Съдът в Русе присъди година и осем месеца затвор за разпространение на наркотици

0
Осъденият бил задържан с метамфетамин и марихуана
Осъденият бил задържан с метамфетамин и марихуана

По обвинение на Окръжна прокуратура-Русе З. А. е осъден на една година и осем месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и на глоба в размер на 4 000 лева за държане с цел разпространение и за разпространение на наркотични вещества

З.А. е признат за виновен за това, че в периода от 21.12.2021 г. до 22.12.2021 г., в град Русе, при условията на продължавано престъпление – на три пъти, без надлежно разрешение, придобил и държал с цел разпространение високо рискови наркотични вещества: метамфетамин с тегло 29,21 грама и марихуана с тегло 2,972 грама. Наркотиците са на обща стойност 748,08 лева.

Обвиняемият е признат за виновен и по повдигнато му обвинение за това, че на 21.12.2021 г. в гр. Русе разпространил чрез продажба на едно лице високо рисково наркотично вещество метамфетамин с тегло 4,91 грама.

З.А. е с взета мярка за неотклонение задържане под стража. Предметът на престъплението - високорискови наркотични вещества (марихуана и метамфетамин) се отнемат в полза на държавата на осн. чл. 354а, ал. 6 от НК.

Делото е приключили след одобрено от съда споразумение, което има последиците на влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари