Съдът остави в ареста обвиняемия за убийството на Иво Андреев

0
Константин Дамов искаше да бъде пуснат под „домашен арест“ заради здравословното си състояние
Константин Дамов искаше да бъде пуснат под „домашен арест“ заради здравословното си състояние Видео: bTV

Мотивът на съда е, че може да извърши ново престъпление, ако е на свобода

Преди броени минути Софийският апелативен съд реши Константин Дамов да остане отново за постоянно в ареста – с най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“, информира bTV.

Мотивът е, че може да извърши ново престъпление, ако е на свобода. Има и достатъчно доказателства, че той е извършил престъплението, за което е обвинен.

Константин Дамов за четвърти път пожела да бъде освободен от ареста с по-лека мярка за неотклонение. Той искаше да бъде пуснат под „домашен арест“ заради здравословното си състояние, което по думите му към момента е влошено.

Дамов заяви, че е претърпял сърдечна операция, има високо кръвно, а в ареста няма специалисти като кардиолог, които да се погрижат за него, ако здравето му отново се влоши.

Убийството на Иво Андреев стана през ноември миналата година след спор за монтаж на врата в близост до женския пазар.

Решението на Софийският апелативен съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари