Съдът остави Георги Семерджиев в ареста

0
Той бе отведен в съда под засилен конвой, заради проявена агресия
Той бе отведен в съда под засилен конвой, заради проявена агресия Снимка: БГНЕС

Георги Семерджиев остава в ареста

Това реши Софийският градски съд, информира Нова телевизия

Съдебното заседание беше прекъснато, защото Семерджиев поиска хляб и вода, допълни Bulgaria On Air.

Георги Семерджиев: Нямам общо с колата

Семерджиев е обвинен за тежката катастрофа на бул. "Черни връх", станала на 5 юли вечерта и при която загинаха две невинни млади жена.

Георги Семерджиев пред съда: Аз не знам защо съм тук. Бях отвлечен

Обвиняемият е привлечен като такъв по общо три престъпления: причиняване на ПТП, което е особено тежък случай, тъй като е довело до смъртта на две млади жени и множество нарушения на Закона за движение по пътищата (ЗДвП), за което се предвижда лишаване от свобода от 5 до 20 години; управление на МПС на 10.06.2022 г. след употреба на наркотични вещества- амфетамин и метаамфетамин, за което законът предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 3 години и за използване на неистински официален документ на 10.06.2022 г. – свидетелство за управление на моторно превозно средство, на което е придадено вид, че е издадено от компетентните власти на Конфедерация Швейцария, за което се предвиждат до 8 години лишаване от свобода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари