Събуди се, народе!

0
Искам за пореден път да попитам всички вас, кога ще се осъзнаете?
Искам за пореден път да попитам всички вас, кога ще се осъзнаете?

"СЪБУДИ СЕ, НАРОДЕ!!!

Драги сънародници,
Обръщам се към всички вас с поредното си писмо … с риска отново да бъда неразбран … Искам за пореден път да попитам всички вас, кога ще се осъзнаете?

Всичките тези години на едно робство променят съзнанието на хората, променя и нарушава вярата, волята, духа на един народ… Но за пореден път ви моля, самоосъзнайте се …

Българите сме един древен народ, народ преминал и през ада и през рая … Народ преминал през абсолютно всичко … Народ доказал се пред целият свят … И ЗАЩО? Как се доказваме сега? Защо позволявате всичките тези безобразия? Социализъм, комунизъм, демокрация, капитализъм, както и да го наричате… това не е система, която ни управлява подобаващо.

Вашата система ни срина години наред и всички вие го знаете и виждате. До кога ще издържи българския народ? Истината е само една – българите малко по малко изчезваме… Колко още трябва да се евакуират в чужбина? Колко още трябва да страдат, принудени на този робски труд, обречени на глад, мизерия и вечни страдания?

Създават нови партии, пишат нови закони, извършват се толкова промени, които противоречат на нашата конституция. Създават илюзията за един по-добър живот, а истината е че обричат всичко на тотално унижение, забвение, унищожение и т.н. До кога всички вие ще спите?

До кога ще позволявате на тази система да граби и да обрича народа на мъчения?
Всички вие знаете историята ни, знаете през какво преминаваме години наред… Наруши се и се унищожи културата, дисциплината, духа на нашия народ… и какво ли още не… Срина се всичко в тази държава… Толкова много хора търсещи промяна, но как я получавате…

Толкова много организация, толкова много протести… Кога всички вие ще се осъзнаете … Кога всички вие ще обедините силите си срещу тази система, която по никакъв начин не ви помага… Продават небето ни, земите ни… Променят историята ни… Правят реформи във всички сфери, пращайки ни към тотално забвение… Не спират да лъжат за всичко… Не спират да грабят, да унижават хората…

Може би си мислят, че правят нещата за добро, но то не е така… Те ви тъпчат и няма да спрат да го правят… Не знам чуждопоклонници ли са, продажници ли са, лъжци ли, крадци ли, мутри ли, каквито и да са ТЕ… ТЕ НЕ ВИ МИСЛЯТ ДОБРОТО!

Смея да цитирам всички тези, които се борят за промяната: „ Народът трябва да проумее, че не се протестира за по-високи заплати, а всички заедно трябва да протестират само за едно! За смяна на системата! От партийна, на безпартийна, на професионален принцип! Народът трябва да проумее, че не е необходимо да смени само един диктатор с друг, а трябва да смени системата! Има спасение за България!

То се нарича промяна на системата. Бъдещето на България е без партии и политици, пряка демокрация и нов професионален изборен кодекс! Масови протести, докато изгоним партийната мафия!”
Всичко това е предначертано за нас преди много години.

Много наши пророчици са видели какво ни очаква… И всичко това се случва… Самозабравили сте се българи… Обединете силите си… България я очаква светло бъдеще… Не позволявайте да бъдете мамени и погубени… Самоосъзнайте се… Съединението прави силата…

Да живее България!"

Автор: Дамян Петков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари