С церемония посрещнаха Румен Радев в Португалия

0
С церемония посрещнаха Румен Радев в Португалия

Президентът Румен Радев пристигна на работно посещение в Португалия

Той бе посрещнат от Марселу Ребелу де Соуза с церемония в град Порто, където двамата президенти ще проведат среща, след която са предвидени съвместни изявления за медиите.

В първия ден от своята визита българският държавен глава ще разговаря и с кмета на града Руи Морейра.

На 13 април, сряда, Румен Радев и ръководената от него делегация ще отпътуват за столицата Лисабон, където Радев ще разговаря с министър-председателя Антониу Коща и председателя на парламента Аугущу Сантуш Силва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Нели КОЛЕВА
    Прави ми впечатление,че Р.Радев не е казал една дума,относно кризата с нашите моряци.Винаги е коментирал поне с няколко изречения появили се кризи.По други въпроси охотно коментира,а сега мълчи.Защо не скастри премиера,когато обяви,че спецслужбите с началника си са в Украйна?Започвам да си мисля,че зад мълчанието му се крие нещо друго-може би ни очаква някаква буря?
  • 2
    1
    русенец
    Я! Румбата бил жив, бе! Защото напоследък нещо се сниши и се спотайва, гласецът му не се чува.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари