С половин уста: Кирил Петков даде обяснение за изрязаната снимка с македонския премиер

0
Медиите не останаха доволни от обясненията, особено Ива Николова от ПИК
Медиите не останаха доволни от обясненията, особено Ива Николова от ПИК Видео: NOVA

Медиите не останаха доволни от обясненията, особено Ива Николова от ПИК

"Нали знаете, че най-вероятно е имало пиар подбор. Всички се опитват да ни изкарат от диалогичния тон – и от България, и от Северна Македония."

Това заяви премиерът Кирил Петков за прочутата вече изрязана негова снимка от Мюнхенската конференция, на която той е с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и с македонския премиер Димитър Ковачевски, предава Actualno.

Припомняме, че от пресцентъра на правителството обявиха, че търсят кой е изрязъл снимката. Досега съобщение кой е отговорен няма.

Петков обясни, че вече е коментирал темата с нарочна публикация във Фейсбук профила си. Той уточни и, че на Мюнхенската конференция нещата са така направени, че всички присъстващи да са в близка дистанция, да говорят спокойно един с друг. И добави, че тогава и от САЩ, и от Великобритания са казали, че България е спъвана от корупцията. Това пречи на политическо ниво, уточни Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари