С мъже от кои зодии е невъзможно да се живее

6
Според астролога Светлана Райт се оказва, че мъжете от 8 зодии са много трудни за съжителство
Според астролога Светлана Райт се оказва, че мъжете от 8 зодии са много трудни за съжителство

Според астролога Светлана Райт се оказва, че мъжете от 8 зодии са много трудни за съжителство

Според астролога Светлана Райт, има 8 зодиакални знака, с които е трудно да се изградят отношения. Мъжете, представители на тези знаци, имат черти на характера, които могат да доведат до конфликти и недоразумения.

Овен

Мъжете Овни са активни и конкурентни. Те обичат да побеждават и не се страхуват да се конкурират със сродната си душа във всички области на живота. Това може да доведе до напрежение и конфликти в отношенията.

Скорпион

Мъжете Скорпиони са много ревниви и подозрителни. Те често се чувстват заплашени от другите и могат да бъдат много манипулативни. Това може да доведе до недоверие и напрежение в отношенията.

Козирог

Мъжете Козирози са много контролиращи. Те искат да знаят всичко, което се случва със сродната си душа, и могат да бъдат много властни. Това може да доведе до чувство на задушаване и ограничение в отношенията.

Водолей

Мъжете Водолеи са много независими и свободолюбиви. Те не обичат да бъдат ограничавани и могат да бъдат много импулсивни. Това може да доведе до конфликти и недоразумения в отношенията.

Дева

Мъжете Деви са много критични. Те винаги намират нещо, за което да се оплакват, и могат да бъдат много обсесивни. Това може да доведе до чувство на несигурност и неудовлетвореност в отношенията.

Везни

Мъжете Везни винаги се стремят към идеала. Те могат да бъдат много взискателни и да сравняват половинката си с другите. Това може да доведе до чувство на неудовлетвореност и несигурност в отношенията.

Лъв

Мъжете Лъвове са много нарцисистични. Те винаги са в центъра на вниманието и могат да бъдат много егоистични. Това може да доведе до чувство на пренебрегване и незаинтересованост в отношенията.

Рак

Мъжете Раци са много чувствителни и емоционални. Те могат да бъдат много драматични и да се обиждат лесно. Това може да доведе до конфликти и недоразумения в отношенията.

Астрологът Светлана Райт съветва жените, които се интересуват от мъже от тези знаци, да бъдат подготвени за предизвикателствата. Тя препоръчва да се обсъждат предварително очакванията и да се поставят граници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари