С изгонен от народа не ми се занимава

0
Така Бойко Борисов коментира думите на Орешарски че България върви по гръцки сценарий
Така Бойко Борисов коментира думите на Орешарски че България върви по гръцки сценарий

Така премиерът Бойко Борисов коментира думите на бившия министър-председател Пламен Орешарски, който тази сутрин в национален ефир обяви, че България върви по гръцки сценарий. 

"О, моля ви се. Вижте, с един изгонен от народа премиер, едвам една година изкарал, да ми изгубите времето, просто е несериозно. Считам го за обидно. Аз неговите лъжи съм ги слушал една година, какво да го коментирам. Не ми се занимава въобще с него", отсече Борисов на откриването на новата болница в Панагюрище

Премиерът се спря за кратко и на тълкуванията в медиите за казаното от него във връзка със стрелбата в Слънчев бряг, като призова на темата да не се отделя цялото внимание.

"Казах, че този инцидент в момента, който се случи, е бил внезапен. След това министърката обясни, обясни, обясни. Така, че, по наше време разследван, по наше време време вкарван в затвора... какво повече да кажеме по тази тема. Е, сега в Гърция е убит един от най-големия им медиен бос. Айде отворете, вижте техните медии дали сега във времето на туризма как и по какъв начин е отразено. Направете сравнение", заръча министър-председателят. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари