Рязали са малката Ани докато е била още жива

0
Нови разкрития около жестокото убийството на малката Ани, потресоха Гърция
Нови разкрития около жестокото убийството на малката Ани, потресоха Гърция

Нови разкрития около жестокото убийството на малката Ани, потресоха Гърция.

Тя стана жертва на собствения си баща. Според медицинската експертиза изпратена към разследващите не се изключва възможността малкото дете да е било още живо, когато е рязано, съобщава "Български новини".

В документ, изпратен от съдебния лекар до разследващите на 6 октомври, се отбелязва, че разпръснати петна от кръв и генетичен материал, открити в дома на бащата на ул. "Михаил Вода" в Атина показват, че кръвта на детето е била още под налягане, което предполага, че детето е било още живо. Петна от кръв на малко момиченце, според резултатите от лабораторните изследвания, са били разпръснати из подземния апартамента.

Кръв и генетичен материал на детето са намери на възглавницата, завивката, матрака, одеялото, в пространството на коридора, плочки, стените, в банята, на пода в кухнята, и по пантофи. Според констатациите на криминалистичните лаборатории открито е и мистериозно петно в первази на стената до леглото на Ани. Това показва наличието на трети човек в дома по време на убийството.

На мястото на престъплението е намерено ДНК на Ани, на баща й, на неговият приятел Ники, както и на неизвестен мъж досега. Много въпросителни поражда и мистериозното изчезване на въпросния Ники или Насиф Ахмедов, който е ключов свидетел по делото. Същият се издирва от Инерпол от средата на месец септември. Чрез българските власти той е получил призовка, за даване на показания, но до момента не само, че не се явил пред гръцките власти, но е изчезнал.

Според допълнителните показания на главния заподозрян за убийството, бащата на детето Станислав Бакърджев, той е прехвърлил вината за изчезването на трупа главно върху приятеля си Ники. Според информация ключовият свидетел Ники не се е явил на разпит от страх, да не бъде обвинен в убийството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари