Рут Колева изригна срещу Саня Армутлиева, една от менторките в X-Factor

1
Рут Коелва: Хора като Саня Армутлиева не само вредят на музикалната индустрия, но и ощетяват нас като артисти!
Рут Коелва: Хора като Саня Армутлиева не само вредят на музикалната индустрия, но и ощетяват нас като артисти!

Задава се нова война на музикалната сцена между артисти!

Рут Колева изригна в социалните медии срещу Саня Армутлиева, една от менторките в X-Factor.

"Хора като нея не само вредят на музикалната индустрия, но и ощетяват нас като артисти!", това заяви в заснетото видео певицата Рут Колева.

"Най-малкото, което можем да направим е да бъдем единни и да премахнем хора като нея от управата на двете дружества, където едни хора разпределят едни пари!", добави още Рут в 5 минутното видео.

Рут не е първият изпълнител, който застава срещу Саня Армутлиева. Съдията от музикалното предаване „Гласът на България" Миро публично обяви война на шефката на „Вирджиния рекърдс" Станислава Армутлиева. Саня е и негова лична конкурентка, защото е жури в „Х Фактор".

Той обвини Саня и нейната фирма, че са щели да опропастят бъдещето на младата изпълнителка Невена и че той самият първи й е подал ръка след края на тежката съдебна битка между Цонева и „Вирджиния рекърдс". Преди години младата звезда осъди фирмата на Саня заради неизплатени хонорари и в крайна сметка успя да прибере немалко пари.

Скандалната шефка на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева ощетява изпълнителите си като прибира по- голямата част от хонорарите им, а за тях остават дребни суми. Въпреки че е осъдена от две свои бивши изпълнителки – Невена Цонева и Маги Джанаварова, продължава да се подвизава като жури в хитовия риалити формат „Х- фактор“. Нещо повече - всички звезди от продукцията са длъжни да подпишат договор с нея.

За проблемите в предаването стана ясно след като Невена Цонева се опита след като спечели "Мюзик Айдъл" отново да премине в новия конкурс "Гласът на България". Оказва се, че Саня обещала на Невена бляскава кариера, песни и самостоятелен албум, но за певицата всъщност оставали едва 30% от хонорарите.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари