Руският посланик у нас : Изгонването на руски дипломати е враждебен демарш

0
"Този враждебен демарш в скоро време ще получи съответна оценка и адекватна за новия дух на двустранните отношения реакция", заявиха от посолството на Русия
"Този враждебен демарш в скоро време ще получи съответна оценка и адекватна за новия дух на двустранните отношения реакция", заявиха от посолството на Русия Снимка: ТАСС

По-рано днес МВнР обяви 10 руски дипломати за персона нон грата

Руското посолство в София отговори на решението на българското МВнР да обяви 10 руски дипломати за персона нон грата, припомня NOVA

„Този път броят на колегите ни, обявени за „персона нон грата", неприятно изумява с мащаба си", заявяват от руското посолство.

„Поредната агресивна стъпка от ръководството на България я разглеждаме не иначе като ясно обозначеното намерение да се сведе до минимум целият спектър на руско-българските отношения. Надяваме се, вземайки това решение, българското външнополитическо ведомство със студена глава е оценявало всички рискове на подобен пирует. Този враждебен демарш в скоро време ще получи съответна оценка и адекватна за новия дух на двустранните отношения реакция", се казва в позицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    do 2
    opisa amerikancite i Duning-Kruger efekta - chovek da e tolkova tup che da si misli che e umen
  • 1
    4
    до 2
    То защото американдетата, на които им викаме говедари, са едни интелигентни, едни възпитани. Защо не позяпаш Камила Харис или Памперса? Това ли са ти идолите, бе дебил?:)))) Колко хубаво щеше да е да има сайтове, в които да не пускат идиоти. лично ти нямаше да ми липсваш.:)
  • 2
    3
    Ушев
    Руски посоль Пойди на х¥й!!!
  • 3
    2
    ...
    Всеки който си е имал работа с руснаци знае какво преставлява руснакът - най-тъпото, и в същото време най-наглото и най-горделивото същество на света.
  • 3
    1
    да
    Тая дърта шпионка кво прави още тука. Да го кажа така че да ме разбере: смерть шпионов!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари