Руските сили са поели контрол над пет населени места в Харковска област

1
Движението на руските сили "в дълбочина на територията на противника е доста активно"
Движението на руските сили "в дълбочина на територията на противника е доста активно"

Движението на руските сили "в дълбочина на територията на противника е доста активно"

Пет населени места в Харковска област са преминали под контрола на руските сили през последните дни. Съответното потвърди назначеният от Москва ръководител на военно-цивилната администрация на региона Виталий Ганчев в ефира на "Первий канал“, предава ТАСС.

"През последните няколко дни пет населени места бяха добавени към териториите на Харковска област, които са под наш контрол“, обяви Ганчев, като нарече този резултат от напредването на руските сили "сериозен показател“.

Той подчерта също, че движението на руските сили "в дълбочина на територията на противника е доста активно“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    фена на Путин
    Не е вярно ! Заебенски къса квадратни метри с цената хиляди пияни и надрусани хохли. Русия е изгубила 3 лозя и две вили от контра настъплението. Съсипват братята Руснаци. 🤣🤣🤣
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари