Руски опозиционер: Путин е предупреден, че ще бъде унищожен, ако нанесе ядрен удар

1
Референдумите са последното средство за сплашване на света с ядрен шантаж, заяви Генадий Гудков
Референдумите са последното средство за сплашване на света с ядрен шантаж, заяви Генадий Гудков Видео: Euronews Bulgaria

Референдумите са последното средство за сплашване на света с ядрен шантаж

"Според мен в момента Путин е в тежка депресия. Изправен е пред много стрес и е в ситуация на обострено състояние на психопатия. Според мен обаче горе-долу в такова състояние се намира и най-близкото му обкръжение."

Това заяви в интервю за Euronews Bulgaria руският опозиционер Генадий Гудков.

На първо място това са ръководителите на силовите структури - Патрушев, Золотов, генералите на армията и т.н. Сред хората, които сега са допуснати до Путин е и министър Лавров. Сега Путин има изключително ограничен кръг на общуване. Той се старае да общува с всички през телевизионния екран, но вероятно има и хора с ежедневен достъп до него. Тези хора вземат решенията заедно с него“, коментира Гудков.

Той обясни провеждането на т.нар. референдуми в окупираните от Русия територии като „последното средство за сплашване на света с ядрен шантаж“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Американската Дойче веле...
    Американската Дойче веле информира: Утре скандалният кирил прткоф се очаква да нахлуе в БНТ в предаването Панорама по нареждане на американското посолство?!
  • 2
    1
    Гошо куче лошо
    Според мен ... Гудков скоро има атестация и трябва да трупа точки. Все пак това работи човека - опозиционер.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари