Руски медии показаха луксозното имение на Пригожин

0
На тях се виждат златни кюлчета в кашони, множество оръжия, пачки с долари и рубли
На тях се виждат златни кюлчета в кашони, множество оръжия, пачки с долари и рубли Видео: bTV

Кадрите вероятно са заснети от правоприлагащите органи по време на обиск

Руски медии разпространиха кадри на луксозното имение на ръководителя на „Вагнер“ Евгений Пригожин. За това съобщава BBC News, предаде bTV.

На тях се виждат златни кюлчета в кашони, множество оръжия, пачки с долари и рубли, както и няколко паспорта с различни имена и шкаф, пълен с перуки.

Кадрите вероятно са заснети от правоприлагащите органи по време на обиск. Според анализатори разпространяването им има за цел да разграничи Кремъл от Пригожин и да го компрометира.

Припомняме, че той беше един от верните съюзници на Путин и активно участваше във войната в Украйна до миналия месец, когато наемниците му направиха опит за метеж срещу военното ръководство на Русия.

Бунтът беше прекратен след сделка с Беларус, където трябваше да се изнесе дейността на Вагнер. Вчера обаче президентът Лукашенко заяви, че Пригожин е в Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Любопитен
    Чакам да покажат луксозното имение и на Путин,но защо се бавят толкова,какво страшно има...
  • 6
    1
    Бай Чеп
    Слаба ракийка! Две кюлчета и рубли, а шкафа пълен с перуки! Нашите шкафчета са пълни с пачки по 500 евро и безброй кюлчета!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари