Русия удари още складове за зърно в Украйна

6
В нощта срещу събота бе обявена въздушна тревога в редица региони
В нощта срещу събота бе обявена въздушна тревога в редица региони

В нощта срещу събота бе обявена въздушна тревога в редица региони

Разрушения и щети бяха нанесени по складове за зърно по време на удар в Южна Украйна, съобщи в събота в телеграм канала Държавната служба за специални комуникации и защита на информацията на страната, цитирана в украински медии.

В нощта срещу събота бе обявена въздушна тревога в редица региони на Украйна. Складове за зърно в южната част на Украйна, промишлени съоръжения бяха унищожени и повредени. От службата не уточниха за кой регион става дума, предава БГНЕС.

По-рано началникът на Днепропетровската областна военна администрация Сергей Лисак съобщи за щети на промишлено предприятие в Никопол, както и на електропровод в региона след нощен обстрел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    Радиа
    "Зърното" най-вероятно се е намирало в пълнители на верижни и др. "комбайни", доставени от Англия и ЕС. Сутринта от Бургас излетя товарен АН-12, укр. регистрация. Вероятно е натоварен с високопроходими "линейки" и друга хуманитарна помощ произведена в Казанлък. В съвременния свят конфликтите трябва да се разрешават с преговори. Оръжията в ЕС започнаха да се изчерпват, наливане на пари в конфликта само го задълбочава и накрая хем ще има преговори, хем няма да има оръжия и пари. По зърнената сделка Русия е изпълнила всичките си задължения, а украйна и ООН - нито едно! Освен това коридора се използваше за пускане на плаващи дронове. Е, сега нека да реват!
  • -4
    6
    русенец
    Чувам хубави, идеални новини, украинците отново са ударили Кримския полуостров и кромския мост. Ватниците се евакуират. Спряно е движението по моста. Нещо им пари под краката на ватниците от Империята на злото
  • 2
    5
    ципсо работи
    едвам през зъби решиха да кажат за какво иде реч - „съобщи за щети на промишлено предприятие в Никопол, както и на електропровод в региона след нощен обстрел.“
  • -1
    4
    Ванка с танка
    До 1я,бой бой,колко склада да са убили?Бой бой 520 дни колко да са напреднали?Бахмут взехме с Вагнер,иначе професионалната армия е там при крайцера Москва...Сега конфликта е качество срещу количество...Виж само как са облечени двете армии ...
  • 3
    3
    терораша
    Е нали беше военна операция срещу военни обекти, зърното някакъв нов вид оръжие за руслямските терористи. Истината излиза наяве, военнопрестъпниците ще си платят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари