Русия ще проведе президентски избори и в анексираните от Украйна региони

3
Изборите за президент на Русия са насрочени за 17 март 2024 г.
Изборите за президент на Русия са насрочени за 17 март 2024 г.

Изборите за президент на Русия са насрочени за 17 март 2024 г.

Русия ще проведе президентски избори и в новоанексираните от Украйна региони. Членовете на руската централна избирателна комисия (ЦИК) са взели това решение след консултации с Федералната служба за сигурност (ФСБ), Министерството на отбраната и ръководителите на т.нар. "Луганска и Донецка народни републики“, Херсонска и Запорожка области, предаде Агенция "Фокус".

"Трябва незабавно да информираме президента на Русия и Съвета на федерацията за взетото решение. Моля ви да подготвите проекти на писма и да ги изпратите до президента и Съвета", заяви заместник-председателят на руската ЦИК Николай Булаев.

Според него комисията е готова за опити за осуетяване на гласуването. "Уверен съм, че задачата, която си поставихме при вземането на такова решение, ще има положително развитие, не се съмнявам, че заедно ще се справим с нея“, добави Булаев.

Изборите за президент на Русия са насрочени за 17 март 2024 г. В края на май Владимир Путин подписа федерален закон, който премахва забраната за провеждане на избори и референдуми в регионите на Русия, където е в сила военно положение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    6
    ха,
    еврейското украинче с ник българин се появи, бях почнал да се притеснявам! :) :) :)
  • 5
    5
    Българин
    Колкото и да си пляскате плюсчета-минусчета, все ще си останете гусни и жалки рушлямски отрепки! Слабоумни антибългарски нещастници! Срам за България! Слава на нашата братска Украйна! АМИН!!!
  • 2
    4
    do 3
    тъп си ти защото само можеш да обиждаш, а по темата даже нямаш мнение, понеже си неграмотен и трудно четеш и не можеш да си задържаш вниманието над 15 секунди... като поне искаш да излезеш като по-умен кажи нещо от рода на "не съм съгласен с теб, мисля че не си прав, ама не мога да ти обясня защо не си прав, защото и аз не знам"
  • -1
    3
    До тъпия рушлямски трол 1
    Ти и останалите путлерски подлоги като тебе нямате право даже да пишете на български, камо ли да давате мнение. Ако мръсният руски ботуш нагази и България, щото руските изроди са си отворили задниците за целия свят точно като Хитлер, не дай Боже, не само изборите ще си правят върху гроба на майките ви, ами ще грабят наред и у вас и тоалетните чинии няма да ви оставят. То такива българомразци като вас това заслужавате.
  • -5
    2
    ....
    А украйна кога?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари