Русия настоява САЩ незабавно да издадат визи на водената от министър Лавров делегация за срещата на ООН през септември

1
Руската делегация се готви за участие в седмицата на общополитическите дебати на високо равнище на сесията на Общото събрание на ООН
Руската делегация се готви за участие в седмицата на общополитическите дебати на високо равнище на сесията на Общото събрание на ООН Снимка: Shutterstock

 

Руската делегация се готви за участие в седмицата на общополитическите дебати на високо равнище на сесията на Общото събрание на ООН

Посолството на Русия в САЩ се е обърнало към Белия дом и Държавния департамент с искане да се издадат визи на руския външен министър Сергей Лавров и на всички членове на руската делегация за участие в Общото събрание на ООН през септември в Ню Йорк. Това заяви руският посланик в САЩ Анатолий Антонов пред руската телевизия "Россия 24", предаде ТАСС, цитиран от БТА.

"Посолството вече се обърна към Белия дом и Държавния департамент с искане за изпълняване на задълженията на страна, на територията на която се базира централата на ООН, и незабавно да издадат визи на министъра и всички членове на руската делегация", заяви посланикът.

Заместник-говорителят на ООН Фархан Хак заяви, че генералният секретар на ООН Антониу Гутериш е в тесен контакт със САЩ и с Русия по въпроса за издаване на визи за руската делегация за участие в седмицата на общополитическите дебати на високо равнище на сесията на Общото събрание на ООН през септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    сащ е урод
    уродите от сащ залязват и си придават важност! Агресорът сащ е чутовен финансов колапс и дори федералният резерв трескаво и денонощно да продължава да печата измисленият $, уродът сащ го чака расова война!
  • 0
    1
    Копейкин
    Най-добре е да вземат участие онлайн, няма какво да се разхождат окупаторите до Вашингтон. Какво има да правят в една вражеска държава. По-добре да стоян в Блатная и да спасяват своите собствени задници. Крим вече гори о успешни украински атаки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари