Русенци протестираха в подкрепа на машинния вот

6
Искаме да гласуваме в машина, заявиха бъдещите избиратели в крайдунавския град
Искаме да гласуваме в машина, заявиха бъдещите избиратели в крайдунавския град Снимка: Мартин Пенев / БТА

Искаме да гласуваме в машина, заявиха бъдещите избиратели в крайдунавския град

Група граждани протестираха в центъра на Русе в подкрепа на машинното гласуване на предстоящите местни избори.

"Тук сме, за да изразим мнението си. Искаме да има машинно гласуване, за да се честни изборите, защото на отминалите избори имаше много невалидни бюлетини", каза Радослава Иванова, цитирана от БТА.

"Като всеки един млад човек искам да мога да гласувам на машина, за да не ми задраскат бюлетината и да стане невалидна", обясни Цветелина Цветанова.

Протестът се организира във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    31
    ??
    Кой организира протести в тоя град
  • 8
    30
    Властта е опиат.
    Не е важно как гласуват хората, важно е кой брои бюлетините, е казал Йосиф Висарионович Сталин. Важно е, а машините объркват работата - изкарват такива резултати, каквито гласоподавателите пуснат. Затова първата работа, с която се захванаха ГЕРБ, ДПС и БСП бе да върнат хартиените бюлетини. Ще се краде - няма накъде.
  • 6
    29
    Павел
    Трябва да сме наясно, че е без значение с какво гласуваме пак ще ни излъжа. просто сега имат интерес да ни разкрият измамата и не повдигнем ли глава, това означава, че ще ни се наложи да търпим нещо по лошо и от Борисов
  • 3
    28
    Dunavmost
    Тея три лелки не могат да бъдат предстаеителна извадка за крайдунавския град, пък като ги гледам цял живот с машини са гласували сигурно
  • 4
    27
    Павел
    Клетки женици излезли на митинг мислейки, че протестират.все повече такива мислещи и образовани хора и ще сменяме имената
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари