Русенци посрещат 2023 година с Поли Генова

4
В 23:15 часа пред сградата на Общината започва новогодишната музикална програма
В 23:15 часа пред сградата на Общината започва новогодишната музикална програма Снимка: Facebook

В 23:15 часа пред сградата на Общината започва новогодишната музикална програма

В последния ден на 2022 година Община Русе кани всички русенци и гости на града на празничен концерт под наслов „Да посрещнем заедно Новата 2023 година“. Началото му е в 22:00 часа, а мястото по традиция е площад „Свобода“, пред сградата на Общината.

За празничното настроение на русенци ще се погрижат музикантите от популярната русенска рок групаСода Акустик“, а специални гости в новогодишната нощ ще бъдат поп дивата Поли Генова и музикантите от нейната група. Концертното им участие започва в 23:15 часа.

Малко преди полунощ кметът на Община Русе Пенчо Милков ще отправи своите благопожелания, а събралите се на градския площад ще могат да чуят новогодишното поздравление на президента Румен Радев и да се насладят на празничната заря.

Водещ на програмата ще бъде Десислава Николова.

Поли Генова е поп изпълнител, автор и музикален продуцент. Представя България два пъти на Евровизия – през 2011 и през 2016 г., когато класира страната ни на четвърто място. Водеща е на Детската евровизия през 2015 г., а през 2017 и 2021 г. е избрана за „БГ изпълнител на годината“. Участвала е в редица телевизионни формати, сред които треньор в Гласът на България, съдия в „X Factor“ и участник в риалити шоуто „Музикална Академия“, от което излиза като победител. Един от най-актуалните и обичани артисти през последните години, изпълнител на хитови песни в ефира като „Give Me Your Love“, „Last Night“, „No More“, „Na Na“ и „How We End Up“. Преди по-малко от месец Поли Генова представи новия си коледен албум „По-добрата Коледа“ на първия по рода си концерт-телевизионно шоу за България. Пилотният сингъл „Happy Face“ от най-новия ѝ албум веднага се превръща в любим коледен хит на публиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    Е..
    Само да кажа , че пренасочване пари от едно "нящо" за друго "нящо" не става току така. Както и не си представям Нова година без заря. И понеже на всички приятели ни писна от пържоли, си търсим всяка година интересни места /даже и не скъпи /, но заря-винаги. Както и че само семейството може да си изкара страхотно, с малко хапване и пийване, домашна дискотека или настолни игри, дето иначе не ни остава време за тях. Има хора, които са сами и площада с певците, танцьорите и зарята им дава празнично настроение, имат с кого да си кажат ЧНГ и да тропнат хорце.
  • 4
    13
    Чичото
    Това с площада е Западна простотия за бедните и дрогираните Средно интелигентен човек няма да присъства там .За парите то се знае, че са заради комисионните . Колкото по големи ,толкова повече пари за някои другари
  • 12
    12
    До 11
    Права сте госпожо, само искам да уточня, че нито една от посочените от вас общини не е управлявана от кмет - комунист. Не случихме на кмет, както случиха перникчани, където Владимиров спечели с малко, но показа, че може да е достоен кмет. За съжаление русенци нямахме този късмет. Но можем да влезем в книгата на Гинес, както и да се превърнем в най-големия в света историко.опознавателен комплекс по темата "Какво може да постигне един кмет комунист за един мандат".
  • 10
    11
    Rusenka
    Ситуацията в града е форсмажорна поради съществуващите окопи и други брутални безобразия. По-добре тези 100 000 лева да бъдат използвани за зариване на окопите, вместо за “пир по време на чума”. Ще пропуснем с радост новогодишните изяви на площада, но ще спестим пари за възстановяване на развалините в които тънем.
  • 12
    10
    Сметалото
    Понеже съм "в час". Содата ще получи 5 000 лева общо. Полито 20 000 лева твърд хонорар. Отделно пари за Митко - озвучителя, там илюминации и каквото "сгънем", няма как да паднем под 100 000 лева. За един час дандания. Само да ви кажа, че с тия пари 200 пенсионера ще си живеят като богове един месец. Колко човека ще има на площада?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари