"Русенци" подкрепят уволнението на бившия главен архитект на Русе

0
В заседанието днес бяха приети доказателства, представени от адвоката на жалбоподателя
В заседанието днес бяха приети доказателства, представени от адвоката на жалбоподателя Снимка: Топ новини

Второто заседание по делото, заведено от бившия главен архитект на Община Русе Симеон Рангелов срещу институцията, която доскоро беше негов работодател, се проведе днес в Административния съд в Русе. Припомняме, преди броени месеци той беше уволнен от длъжността, която заемаше в продължение на години.

Рангелов не присъства в съдебната зала, там беше само процесуалният му представител адв. Иванова. В съда обаче дойдоха десетина граждани, които пожелаха да гледат процеса на живо.

Във фейсбук беше обявено, че днес пред сградата на съда ще има протест на недоволните от работата на бившия главен архитект, но такъв не се състоя. Събитието в социалната мрежа, създадено от администратора на страницата "Русенци" Владислав Вълканов, бе подкрепено от 71 човека. След приключването на заседанието, някои от гражданите, сред които бе и Вълканов, изразиха предубеждение, че изходът на делото няма да им хареса.

За да се разсеят съмненията им, техни представители бяха поканени за разговор, по време на който им бяха обяснени принципите на работата на съда и основно, че решенията на съдиите почиват на закона и са съобразени с доказателствата, които страните представят в подкрепа на твърденията си.

В заседанието днес бяха приети доказателства, представени от адвоката на жалбоподателя адв. Иванова и беше уважено искането й за издаване на съдебно удостоверение, чрез което да получи нужни за работата й документи. Следващото заседание по делото ще се проведе на 10 ноември. 

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари