Русенци подават сигнали за неправилно сметосъбиране и паркиране

4
И двата сигнала са адресирани към Община Русе и са подадени в платформата HelpBook.info
И двата сигнала са адресирани към Община Русе и са подадени в платформата HelpBook.info Снимка: HelpBook.info!

И двата сигнала са адресирани към Община Русе и са подадени в платформата HelpBook.info

Единият касае сметоизвозването в града и качеството на ремонтите, извършени наскоро от Общината:

"На улица "Ниш" 20 вече втора вечер не изпразват контейнера, препълнен е и скоро боклуците ще са по земята. Не го вдигат заради опънат по най неподходящият начин кабел който захранва две от проблемните нови лампи на улицата. Моля да се оправи начинът по който са опънали кабела, за да може камионът да вдига контейнера. И последно, служителят на камиона изхвърля оставени до контейнера кашони до трансформаторът който е наблизо, един кашон от хладилник вече е на каша, днес изхвърли нов, а не го прибра в контейнера примерно. Моля да се обърне внимание как изпълняват задълженията си служителите помагащи на шофьора. Вместо да събират боклуците ги изхвърлят където намерят. С две думи, моля да се оправи кабелът пречещ на камиона за смет, и служителите да чистят, а не да цапат."

Вторият сигнал е относно неправилно паркирано такси в градинката до църквата "Св. Николай" в центъра на Русе:

"На 06.12.22 таксиметров автомобил с рег. ......, марка Шевролет си паркира най-спокойно на пешеходната алея зад църквата "Св. Николай" в центъра на града,, вероятно, за да отиде на църква. Няма значение, че пешеходците са в невъзможност да се движат… Това се случва редовно и често. Крайно време е КООРС да идват в района, ще се напълни общинския бюджет."

От платформата призовават гражданите ако видят нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал – направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на дава възможност не само да се придаде гласност на проблема, но и да се изпрати сигнал до отговорните институции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Емил Стефанов
    КООРС са са само търтеи на държавната доилка, никва полза от тях. В долно Абланово корсаджията прави само стаж. Прави забележки на новите в селото. Стои като пън на центъра и само чака смс за заплатата.
  • 3
    4
    Емил Стефанов
    То че има тъпанари, които хвърлят боклука си навсякъде, но за дребни неща...не ви ли писна да плюете община Русе... Там няма контрол, има само корупция и разврат
  • 12
    3
    Бодил Бодилов
    То КООРС са толкова мързеливи колкото и чегетата.Униформени търтеи.Да ги закриват,че да си отмъсти по нашему.Гледам бензина поевтиня,а кирките са скъпи.Има и метални тръби и палки.Идеи много.Няма да изпадам в подробности,сещайте се
  • 14
    2
    Костадин
    Служба КООРС да се закрие.Търтеите нищо не правят.Оправданието им е,че градът е разкопан и хората няма къде да паркират,затова не санкционират никого.Срещу бариерата на ЛИДЛ зад НАП има едно Рено Сценик паркирано на тротоара от една седмица.Корсаджиите си минават покрай него,и не го забелязват.
  • 2
    1
    асфасгфас
    е то там ако нема паркирал ,някой ще ходи да ака и да се друса
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари