Русенци от опожарения блок търсят помощ за възстановяване на щетите

2
Равносметката за обитателите на 24-те апартамента е опушени стени, мебели и покъщнина, счупени стъкла и разрушена мазилка във входа
Равносметката за обитателите на 24-те апартамента е опушени стени, мебели и покъщнина, счупени стъкла и разрушена мазилка във входа Видео: NOVA

При инцидента на 1 януари загина един човек

След големия пожар в Русе, при който загина мъж, а дете беше обгазено, хората от жилищната кооперация търсят помощ за възстановяване на щетите, информира NOVA.

На 1 януари пожар изпепели жилище в блок в русенския квартал „Образцов чифлик”, а собственикът загина. Тогава част от обитателите бяха евакуирани, а други останаха блокирани в апартаментите си, докато бъде овладян огънят.

Три дни по-късно хората от жилищния блок се опитват да се справят с щетите. Равносметката за обитателите на 24-те апартамента е опушени стени, мебели и покъщнина, счупени стъкла и разрушена мазилка във входа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари