Русенци от ледената пързалка към политиците: Намирате се на тънък лед

1
"Първият опит за съставяне на правителство трябва да е успешен, дано не ни пуснат отново по пързалката" каза Венцислав Великов
"Първият опит за съставяне на правителство трябва да е успешен, дано не ни пуснат отново по пързалката" каза Венцислав Великов Видео: NOVA NEWS

Съвети към новите управляващи от пързалката в Русе

Новите избраници на народа да превърнат думите в дела. Такъв съвет отправи от ледената пързалка в Русе Венцислав Великов към новите управляващи и напомни, че ледът, по който се движат е много тънък в ефира на NOVA. 

"Вотът е ясен, искаме промяна. Първият опит за съставяне на правителство трябва да е успешен, дано не ни пуснат отново по пързалката", добави той.

Интересна промяна се отчете след неделните избори - все повече млади хора отидоха до урните, заявявайки желанието си да поемат политиката в свои ръце. Това коментира от своя страна Георги Георгиев.

"Видяхме активизиране на поколенията Y и Z, към които и основно беше насочена предизборната кампания на "Продължаваме промяната". Сега следва обединение с другите протестни партии", допълни Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари