Русенци настояха България да не оказва военна помощ на Украйна

21
Не вярвам да има българин, който да иска в България да има война, заяви един от организаторите Бойко Никифоров
Не вярвам да има българин, който да иска в България да има война, заяви един от организаторите Бойко Никифоров Видео: Русе Медиа

Стотина русенци се събраха на протест пред сградата на Общината, за да заявят желанието си за неутралитет на България

Проявата бе част от националния протест, като участниците в Русе настояха да бъде прекратена всякаква военна помощ – техническа или с оръжия, за войната в Украйна. Исканията на протестиращите в гражданския митинг-протест бяха за балансирана външна политика на България, информира Русе Медиа.

Не вярвам да има българин, който да иска в България да има война, или да участва по какъвто и да е начин в реставрирането на бойната техника на едната страна, както се канят. България трябва да стане зона на мира, пълна независимост, пълен неутралитет“, каза един от организаторите Бойко Никифоров.

В протеста се включиха още представители на партия „Възраждане“, привърженици на БСП, както и членове на мото клуба „Нощни вълци“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    14
    до 13
    Сградите, които бяха в други стилове демократите ги събориха. Прочие, вие бяхте променили и името на улица "6-ти септември", защото звучало комунистически.:) Защо махнахте павенцата , бе идиот? Те не бяха от Москва, от Виена бяха! Защото, селянин нещастен, къде в Европа имало павета! Така каза твоят Стоилов. Разкарай се, бе дебил! Даскал бил, посерко нещастен!
  • -4
    13
    daskal
    До 10 User - Така е, Русе е русофилски град. Накъдето и да погледнеш - само сгради в съветски стил! Обликът на цялата централна част е съветски. Няма европейско - германско, австрийско, френско, италианско... Няма неокласицизъм, барок и сецесион! Само съветско!
  • 2
    12
    Лигльо
    Просто хората не знаят слаба реклама ,ако знаех щях да отида / Путин е велик ще им разкаже играта
  • 6
    11
    Ghhyyt
    България трябва да изгони сащническия посланик !
  • -3
    10
    User
    Русе си е русофилски град и малко хора са излезли да защитават путлер. Или са поумнели?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари