Русенският университет ще въведе нови технологии в обучението чрез международен проект

0
Партньори на висшето училище са университети от Полша, Норвегия и Сърбия
Партньори на висшето училище са университети от Полша, Норвегия и Сърбия Видео: Кис 13

Партньори на висшето училище са университети от Полша, Норвегия и Сърбия

Русенският университет започва работа по международен проект за въвеждане на нови технологии в обучението.

Партньори на висшето училище са университети от Полша, Норвегия и Сърбия, информира телевизия КИС 13.

Основният акцент на работната среща днес в Русенския университет бе да се съгласуват партньорите с основните аспекти на проекта, неговите цели, интелектуалните продукти и резултати, както и успешната реализация по отделните дейности.

На всеки партньор по проекта е възложена по една от основните интелектуални задачи.

Работата по този образователен проект дава възможност на екипите да използват натрупания си до момента опит и капацитет и да осъществят успешен обмен на нови и ефективни образователни практики.

По проекта ще се проведат редица обучителни семинари на преподавателите за използване на съвременни образователни подходи и методи за обучение на инженери.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Американската Дойче веле...
    Американската Дойче веле информира: Утре скандалният кирил прткоф се очаква да нахлуе в БНТ в предаването Панорама по нареждане на американското посолство?!
  • 8
    2
    Хип ура
    Нови технологии в обучението за оране на наклонени ниви и синори и усвояване на средства по проекти мижи да те лажем. Патент и научна разработка в БАН, автор Richie Belinda.
  • 6
    1
    Гечев
    Хайде стига с гръмки думи за нови технологии в обучението, то нормален учебен процес не могат да реализират в делиорманския ПУЦ и все се пъчат. Обучиха университетските преподаватели в азиатските бивши съветски републики сега се захванали с Полша, Норвегия и Сърбия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари