Русенският университет обяви предварителен прием

2
Кандидатстването става чрез платформа на сайта ВУЗ-а
Кандидатстването става чрез платформа на сайта ВУЗ-а Снимка: официален сайт

Във връзка с ограничаването на опасността от разпространение на КОВИД 19 и спазването на противоепидемичните мерки, Русенският университет съобщава на кандидат-студентите, че осигурява възможност за предварително онлайн кандидатстване с гарантиран прием за една избрана специалност в редовна форма на обучение. За целта платформата online.uni-ruse.bg/ е надградена с полето „Запазването на място в желана специалност". Освен директно до платформата е предвиден достъп и през страницата на университета www.uni-ruse.bg. Опцията ще бъде активна от 12 януари до 1 юли 2021 година и се ползва след предварителна регистрация от самата страница online.uni-ruse.bg/.

Абитуриентите завършващите през тази година могат да се възползват от възможността за предварителен гарантиран прием със само няколко кликвания и избор на желаната специалност от падащо меню. За притежаващите диплома за завършено средно образование от предходни години е предвидена допълнителна опция за въвеждане на данни от дипломата.

За заплащане на кандидатстудентските и семестриалните такси системата генерира вносна бележка с необходимите данни за различни видове банкиране.

Освен онлайн процедурата може да се проведе и:

- на място в сектор Прием на нови студенти;

- чрез оператор по телефон на: 082 841 624, 082 888 247, 0887 592 349;

- на адрес E-mail: [email protected].

За предварителен прием за кандидат-студенти след завършено средно образование са предоставени места за акредитирани 50 специалности от 23 професионални направления в 7 области на висшето образование.

За контакти и допълнителна информация:

082 841624; 082 888247; 0887 592 349;

E-mail: [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Името ми на японски е Биралочи Яко.

Харесай Дунавмост във Фейсбук