Русенският куклен театър представя нов образователен спектакъл за децата

0
Премиерата на представлението „Много важна приказка” е тази неделя, 20 ноември, от 11:00 часа и 12:30 часа
Премиерата на представлението „Много важна приказка” е тази неделя, 20 ноември, от 11:00 часа и 12:30 часа Снимка: Facebook / Държавен куклен театър - Русе

Премиерата на представлението „Много важна приказка” е тази неделя, 20 ноември, от 11:00 часа и 12:30 часа

Държавен куклен театър – Русе обогатява своя репертоар с нов, образователен спектакъл за децата. Премиерата на представлението „Много важна приказка” с режисьор Валентин Владимиров-Валяка ще се състои тази неделя, 20 ноември, от 11:00 часа и 12:30 часа.

В пиесата си партнират актьорите Кремена Станева, Мартин Маринов и Хубен Нурев, а музиката е дело на Станимир Иванов. 

В пиесата децата ще се запознаят с историята за Костенурчето Тони, който жадува да бъде голям, за да кара колело на „две гуми”. Мечтата му се сбъдва и той получава мечтаното колело за петия си рожден ден.

Въпреки че обещава на баща си никога да не кара по улицата, Тони и приятеля му Мечо се озовават на пътното платно. Костенурчето ще разбере, че всяко подценяване на Пътя е опасно. На пътното платно е страшно! На помощ ще се притече сержант Елен, който ще запознае Тони със светофара, пешеходната пътека тип „Зебра”, тротоара и как безопасно да се държим на улицата.

Спектакълът ще се играе отново на 22 ноември, както и на 1 декември от 18:00 часа.

Билети могат да се закупят на касата в кукления театър на ул. “Княжеска” № 9. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари