Русенските пожарникари са се отзовали на 13 сигнала през уикенда

0
Няма пострадали при инцидентите, наложили намесата на пожарникарите
Няма пострадали при инцидентите, наложили намесата на пожарникарите Снимка: Dunavmost / архив

Няма пострадали при инцидентите, наложили намесата на пожарникарите

За времето от 13:59 до 14:35 часа на 22 октомври екип на пожарната е реагирал на сигнал за пожар в блок на улица "Чипровци" в Русе, съобщиха от ОДМВР - Русе. При пристигане на място се е оказало, че горят отпадъци в маза на блока. Произшествието е ликвидирано на площ от около 1 кв.м. Като причина пожарникарите посочват – късо съединение.

От 19:38 до 20:20 часа на 22 октомври дежурен екип е реагирал на сигнал за задимяване в санитарно помещение в апартаменти на жилищен блок на улица "Цар Асен" в Русе. На адреса е установено задимяване в апартамент на 5 етаж, причинено след запалване на печка на третия етаж. Пожарникарите са предприели мерки за обезопасяване и проветряване на помещенията. Пострадали хора няма.

Вчера, между 05:18 и 07:25 часа, служители от пожарната са посетили адрес в село Обретеник по сигнал за запалени бали от сено и слама в двор на къща, а тази нощ от 23:44 до 00:20 часа два автомобила са били изпратени в блок на улица "Тулча" в Русе, по сигнал от гражданин, че вижда горящ комин в съседен блок, но при пристигане там е установено, че произшествието е ликвидирано от живущите на адреса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари