Русенските пожарникари ликвидираха пожар в Красен

0
Огнеборците реагираха на четири сигнала през изминалото денонощие
Огнеборците реагираха на четири сигнала през изминалото денонощие Снимка: Кадър от TVN

Огнеборците реагираха на четири сигнала през изминалото денонощие

От 07:51 до 08:10 ч. екип от ССОД – Русе е изпратен в района на изхода на града на път I-5, заради самокатастрофирал и обърнат лек автомобил. На място е установено, че водачът е излязъл от автомобила. Екип на Първа РСПБЗН, между 13:40 и 16:20 часа, е изпратен в с. Красен за гасене на сухи треви и отпадъци, на центъра зад магазин. Пожарът е ликвидиран на площ от около 1200 кв.м. В 18:44 часа служители с два пожарни автомобила от РСПБЗН – Ветово са посетили с. Кривня, където са гасили запалване в сухи треви и храсти до 20:45 часа. Тази сутрин, от 05:16 до 06:05 ч., пожарникари от Първа РСПБЗН са гасили контейнер за отпадъци на ул. "Студен кладенец".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари