Русенските медици осъдиха посегателството спрямо д-р Иванов от Ново село

2
"Искрено се надяваме, прокуратурата на Република България, както и правораздавателните органи , да извършат съвестно своите задължения и виновните за това престъпление да бъдат наказани с цялата строгост на Закона", настояват от русенската структура на БЛС
"Искрено се надяваме, прокуратурата на Република България, както и правораздавателните органи , да извършат съвестно своите задължения и виновните за това престъпление да бъдат наказани с цялата строгост на Закона", настояват от русенската структура на БЛС Снимка: Архив

 Управителният съвет на БЛС – Русе изрази своето остро възмущение срещу агресията на Венци Чикагото срещу техен колега

Ето какво се казва в позицията, разпространена от русенската структура на БЛС

"С тази декларация, изразяваме своето огромно възмущение от случилото се в амбулаторията на общо практикуващият лекар Д-р Ивайло Иванов в с. Ново село,област Русе. Недопустимо е каквито и да е било лица, независимо от техните мотиви, да нахлуват без покана в кабинета на работещ лекар, да снимат персонала и пациентите в него, да извършват агресивни действия, като дори заплашват с убийство. Още повече, че това е престъпление съгласно Закона.

Искрено се надяваме, прокуратурата на Република България, както и правораздавателните органи , да извършат съвестно своите задължения и виновните за това престъпление да бъдат наказани с цялата строгост на Закона.

От своя страна Управителният съвет на БЛС – Русе декларира, че ще подпомогне д-р Иванов изцяло, както с юридическа помощ, така и финансово, ако последния реши да заведе граждански иск срещу виновните лица, се посочва в текста на декларацията", подписана от д-р Цветан Райчинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари