Русенски полицаи заеха призови места на турнир по стрелба с пистолет

18

В отборната надпревара при жените Людмила Пенева и Венета Сорева завоюваха шампионската титла и грабнаха медалите и купата за първото място

Републикански турнирКупа България” по стрелба с пистолет за служители на МВР се проведе от 19 до 22 декември 2022 г. в гр. Смолян. Той е част от спортния календар за 2022 г. на Спортна асоциация - МВР.

Републиканският преглед за служители на МВР е организиран от Спортната асоциация на МВР – отдел “Център по бойна подготовка и спорт” към Академията на МВР и ОДМВР - Смолян. В надпреварата са взели участие 21 отбора с над 110 състезатели, от структури на МВР в цялата страна, съобщиха от ОД МВР - Русе.

ОДМВР – Русе се представи с отбор от 5 състезатели: Людмила Пенева, Венета Сорева, Румен Георгиев, Пламен Пенчев и Лъчезар Любенов.

Русенските служители на МВР се представиха достойно в турнира, като заеха призови места.

В отборната надпревара при жените Людмила Пенева и Венета Сорева завоюваха шампионската титла и грабнаха медалите и купата за първото място.

В комплексното класиране отборът на ОДМВР – Русе завоюва също призова позиция, като се класира на трето място и донесе на Русенската областна дирекция бронзовата купа.

*Състезанията по стрелба с пистолет са организирана дейност за усъвършенстване и затвърждаване на специфични познания и умения, повишаване нивото на психическа устойчивост на служителите в МВР. В състезанията се изпълняват техники, усвоени и усъвършенствани в процеса на обучение в стрелкова подготовка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари