Русенски квартал остана без парно и топла вода

2
Русенски квартал остана без парно и топла вода
Русенски квартал остана без парно и топла вода Видео: Русе Медиа

Причината е пробив в магистрален топлопровод

Част от квартал “Възраждане“ в Русе остана за известно време без парно и топла вода. Причината бе пробив в магистрален топлопровод в района на СУЕЕ.

От сутринта по отстраняване на пробива работи авариен екип. Част от топлопровода е изгнил и се е наложило спиране на топлоподаването и извършване на заваръчни дейности. В мястото на пробива допълнително са предприети действия по монтиране на подложка, която да държи тръбата, с цел да се намали усилието върху топлопровода и бъдещите пробиви на това място да се сведат до минимум, съобщава Русе Медиа.

От 13:00 часа започна захранването на системата с топла вода, но „това е бавен процес“, обясниха работниците. Очакванията са до няколко часа абонатите отново да имат парно и топла вода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Точен
    Директора и неговите инжинери в кавички.. всеки ден да ходят на църква да благославят бог че пак няма зима . Некадърен управляваш персонал до това води ден през ден авария . Ама парите си вървят.
  • 6
    5
    РУСЕНЕЦ
    Пари,нали имате-ТЕЦ,ще ви ги вземе.
  • 9
    4
    Балканеца
    Ами свършило им е работното време. И утре е ден.
  • 9
    3
    abonat
    А в сайта на ТЕЦ-Русе информация НЯМА, както все още няма топла вода и парно! В 17,30 на "обекта" нямаше никой!
  • 9
    2
    Балканеца
    Направо да го закриват тоз тец. Щом изгнила тръба се кърпи с подложка, с цел да се сведат авариите до минимум, е ясно че устойчиви решения не се търсят. Дива експлоатация до последно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари