Русенски атлети спечелиха призови места на турнира „Нови звезди“

0
Русенски атлети спечелиха призови места на турнира „Нови звезди“

Състезателят на „ЛокомотивРусе Огнян Банялиев завърши на второ място в спринта на 100 метра на турнира по лека атлетикаНови звезди“. Той финишира с време 10.86. Първи е Боян Петров от „Атлетик“ София с 10.60. Друг състезател на „ЛокомотивРусе- Стоил Фильов е шести.

Илиан Борисов и Георги Ганчев са трети и четвърти на 200 метра. Двамата състезатели на „ЛокомотивРусе са с времена: 21.81 и 21.93. На първо място е Петър Кременски от „Атлетик“ София, който финишира за 21.06.

Сава Тодоров от „Дунав“ е втори на 1 500 метра. Той е с резултат 3.51.52. На първо място се класира Митко Ценов от СК “Атлет“ Мездра, а трети е състезателят на „Тракия“ Пловдив Спасимир Делибашев.

Първо и трето място за атлети на „Дунав“ в дисциплината хвърляне на копие. Радослав Иванов спечели с 67.72, които постигна при втория си опит. Николай Пенчев е с резултат 53.65. Втори е Марк Славов от „КЛАСА“.

В същата дисциплина Александра Рибарова завърши на второ място. Състезателката на „Дунав“ е с резултат 38.90. Първа е Елена Узунова от „КЛАСА“, а трета- Мария Тенджерска от СК „Мизия“.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари