Русенската тарла започва след седмица

8
Русенската тарла започва след седмица
Русенската тарла започва след седмица Видео: КИС 13

Панаирът ще бъде открит на 18 април и ще продължи до 1 май включително

Взети са мерки за гарантиране на чистотата и реда по време на пролетния панаир в Русе. Това увериха от общинското дружество, което се грижи за провеждането на Тарлата в Парка на младежта.

Панаирът ще бъде открит на 18 април и ще продължи до 1 май включително. Притесненията, че ще се нанесат някакви щети в парка са неоснователни, коментира управителят на пазарите в Русе Кунчо Кунчев, цитиран от КИС 13.

Той е категоричен, че не е имало проблеми и предишните два сезона, откакто общинското дружество стопанисва панаира. "И тази година организацията ще бъде на ниво", увери още Кунчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    14
    От Русе
    РАЗКАРАЙТЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ТАЯ ЦИГАНИЯ ОТ РУСЕ.ЗАЩО НЕ ПОПИТАТЕ ЖИВУЩИТЕ В РАЙОНА КАК ИМ СЕ ОТРАЗЯВА ЦИГАНИЯТА,МАЗНАТА ЧАЛГА,МИРИЗМА НА НЕПОЧИСТЕНИ СКАРИ, СМРАД ОТ ПИКНЯ И ЛАЙНА ОКОЛО ВХОДОВЕТЕ НА БЛОКОВЕТЕ ИМ? ИЗМЕСТЕТЕ Я В СЕЛЯМЕТЯ ИЛИ ТРИТЕ ГЪЛЪБА ДА Е НА РЪКА РАЗТОЯНИЕ ОТ ОСНОВНИТЕ СИ ПОСЕТИТЕЛИ.
  • 5
    13
    89
    Тази нещастна улица Алея Младост върху която е разположена Тарлата според мен е изградена върху терен със свлачища и тия тежки машини и камиони доразрушават асфалта и бордюрите
  • 6
    12
    РУСЕНЕЦ
    Ужас.Кунчо или Пенчо ще чистят тоя смрад.Какви деца,в тая мизерия.
  • 3
    11
    Симеон
    С БЪЛГАРИНОВ не станахме кметове, но ще заведем Надка и Ронито на захарен памук.Да си поближат на теферич
  • 0
    10
    Уха
    Кебапчета и бира за всички от сърце.....,.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари