Русенската тарла идва с много атракциони, сергии и заведения за хранене

8
От утре в продължение на 17 дни в Русе започва традиционният пролетен панаир, по-известен като "Тарлата"
От утре в продължение на 17 дни в Русе започва традиционният пролетен панаир, по-известен като "Тарлата" Видео: Кис 13

От утре в продължение на 17 дни в Русе започва традиционният пролетен панаир, по-известен като "Тарлата"

Тя е разположена в Парка на младежта по протежение на алеите "Младост" и "Перистери". Освен много атракциони и места за хранене, за забавление на посетителите ще има и сцена с предвидени концерти на известни български поп звезди.

С около сто метра е по-малко разстоянието, което заема панаирът, но пространството е по-наситено с атракциони и нови места за развлечение. На обща площ около 3000 кв.м. са разположени десетки малки и големи съоръжения, сергии с различни стоки, както и много заведения за хранене, предава КИС 13.

На русенската тарла ще има и специално изградена сцена, на която ще пеят известни поп изпълнители. Ще бъде осигурена и висока степен на контрол, сигурност и чистота.

Зелените площи около двете алеи няма да бъдат заемани от атракциони, заведения и други съоръжения.

Тарлата в Русе ще продължи до 1 май включително.

Вижте повече за организацията във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    До гражданин
    Същото може да кажеш и за София. Кореняците софиянци са в чужбина, а в София са придошли майни, русенци, перничани, заралии и прочие. Във Валенсия пък кореняците са в Германия и Англия, пък са придошли русенци.
  • 8
    8
    Русенец
    Този панаир на пошлостта, няма ли да го разкарате най-накрая? Едно време беше на колодрума, близо до сегашното сметище, където му е мястото. Хора, тарлата сама ще си отиде, ако спрем да ходим там. Тя е признак на културата в града ни. Двете растат в обратнопропорционална зависимост.
  • 0
    7
    Нека има
    Малко радостчица в обезлюдения ни град.
  • 11
    6
    Гражданин
    Останаха ли русенци в Русе ?!?! Като гледам русенци се изнесоха от града..а той се напълни с хора от Разград,Търговище и Силистра !!! Тарлата е голямата радост за малкото ни 40-50 000 градче !!!! Освен това циганите са 1/3 от населението на Русе !! Поне те ще се радват....:)
  • 17
    5
    99
    Ей, хора, ние плащаме данъци за да се поддържа този парк, обаче някои хора си мислят, че им е бащиния и се разпореждат с него както им е угодно, независимо от нашите многократни протести. Докога ще търпим тази цигания, наречена "тарла" и да ни убеждават, че ни било традиция. А капак на всичко е отварянето й на разпети петък. Пожелавам дъжд и никакви приходи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари