Осъдиха нидерландски гражданин за контрабанда на стоки

0
Нидерландецът направил два опита да пренесе незаконни стоки през границата ни на обща стойност над 260 хиляди лева
Нидерландецът направил два опита да пренесе незаконни стоки през границата ни на обща стойност над 260 хиляди лева Снимка: Dunavmost / Архив

Нидерландецът направил два опита да пренесе незаконни стоки през границата ни на обща стойност над 260 хиляди лева

По бързо производство на Окръжна прокуратура - Русе нидерландски гражданин е осъден за контрабанда на стоки.

Обвиняемият С.Т. се призна за виновен в това, че на 02.12.2022 г. на ГКПП „Капитан Андреево“ и на 05.12.2022 г. в град Русе, на съвместен ГКПП „Дунав мост“, трасе „Изход“, при условията на продължавано престъпление – на два пъти, пренесъл през границата на страната без знанието и разрешението на митниците стокипарфюмерийни изделия, текстилни изделия и препарати за търговски цели в големи размери – на обща стойност 266 856 лева.

С.Т. е осъден на две години и шест месеца лишаване от свобода. Изпълнението на присъдата e отложено с изпитателен срок от четири години и шест месеца.

Предметът на престъплението контрабанда е отнет в полза на държавата. Делото е приключили след одобрено от съда споразумение, което има последици на влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари