Русенка спечели титлата "Мисис България Europe"

1

16-ото издание на националния конкурс за омъжени жени "Мисис България 2014", организиран от Меги Савова, собственик на марката "Мисис България", излъчи четири победителки. Повече от 600 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 15-те финалистки, които се бориха за титлите "Мисис България Universe", "Мисис Бългaрия Europe", "Мисис България World", "Мисис България Millenium". В първи тур участничките показаха уникалната колекция на "July Couture", сътворена специално за конкурса. Във втория тур финалистките излязоха със своите съпрузи и семейства. В третия тур дефилираха с официалните тоалети на "Bridal Fashion" - в лицето на Анелия Петкова.

"Мисис България World" стана Кристиана Костадинова от София, собственичка на фирма. С титлата "Мисис България Millenium" бе удостоена Ради Николова - Орцева от София, собственичка на бутиков ресторант.

За "Мисис България Europe" бе избрана Пламена Червенкова от Русе, кинезитерапевтка.

"Мисис България Universe" тази година е Диди Стоянова от София, с висше техническо и икономическо образование.

Средствата, събрани от благотворителната кампания на "Мисис България" тази година са за инициативата "I'm beautiful". Целта е да се окаже помощ на хора, претърпели катастрофи, изгаряния при пожар или киселина, жени, преминали през страшната диагноза рак на гърдата и мастектомия, деца, родени със Синдром на Пату (заешка устна).

Победителките от "Мисис България" ще подкрепят и кампанията срещу рака на гърдата на д-р Елиза Георгиева, кампанията за детското зрение на д-р Венелина Милева от клиника "Ресбиомед", както и каузата за събиране на средства за студенти в неравностойно положение на носителките на титлата "Мисис Баба" - Клуб на готините баби. Организацията "Мисис България" провежда за седма поредна година инициативата "Коледни ангели". Събирането на средства ще продължи и на традиционния благотворителен търг на 1 декември.

Източник: вестник Дума
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари