Русенка спечели смартфон от лотарията на НАП

0
Катерина печели смартфона с регистриран касов бон за 3,69 лева
Катерина печели смартфона с регистриран касов бон за 3,69 лева

За трети път в Русе пристигна награда от лотарията на НАП с касови бележки.

В тегленето на седмичните премии на 9 септември с регистриран касов бон за покупка на хранителни продукти на стойност 3, 69 лв. Катерина Иларионова спечели смарт телефон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл, който получи днес в офиса на НАП в Русе. През декември друга русенска се зарадва от седмично теглене с такъв телефон, а през февруари на наш съгражданин се падна в месечното разиграване 40-инчов 3D телевизор.  

За Катерина наградата има и голямо символично значение, защото я получава в началото на първата си учебна година като студентка в Русенския университет в специалност „Публична администрация“ и се надява  подобен успех и късмет да я съпътстват в изпитните сесии. В лотарията на НАП тя е регистрирала от началото на тази година 2 738 касови бележки, което е доста по-малко от шампиона сред русенци, който участва в тегленето на наградите с регистрирани 36 621 фискални бонове и е на 5-то място в страната по тяхната многобройност. Друг наш съгражданин вече е сред петимата потребители в България, регистрирали касова бележка на стойност 10 000 лв. Досега 5 604 жители на русенска област са регистрирали в сайта на НАП 1 739 398 бр. фискални бонове на обща стойност 19 561 811 лв.

В национален мащаб в лотарията вече са включени близо 40 милиона касови бележки, с които са отчетени търговски обороти за над 520 милиона лева. Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително.

Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700. От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари