Русенка спечели кола от Българския спортен тотализатор

3

Днес, 21 октомври, водещите на предаването „СПОРТ ТОТО“ по БТВ – Део и Марина Кискинова, връчиха чисто нов автомобил на късметлийка и съпруга й от град Русе.

Това се случи по време на Международния Автомобилен салон София 2017 г., провеждащ се в Интер Експо Център, пише 24 часа.

Събитието се състоя на щанда на Български спортен тотализатор и Българска федерация по автомобилен спорт, където всички присъстващи получиха специални награди и се заредиха с много празнично настроение.

Колата стана собственост на щастливата дама, която е познала пет от първите шест изтеглени числа и седмото бонус число във Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Катя Василева е на 46 години и редовно участва в игрите на Български спортен тотализатор заедно със своя съпруг. Те играят от дълги години с абонамент и постоянни числа. Споделят, че с новата кола първо ще отидат на екскурзия в България, а после и в Италия.

Усещането да се качиш в нова кола е страхотно“, радват се семейство Василеви и пожелават своя късмет на всички почитатели на СПОРТ ТОТО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари